סדנת לחמים סביב העולם, סקולינרי חיפה

21.02.24 עד 21.02.24
יום רביעי, בין השעות 18:30-22:30
פתוח להרשמה עד 06.02.24
הדפס אירוע

ריח השמרים הטריים משכר אתכם? לא יכולים להפסיק לגעת בבצק?

סדנת אפיית לחמים זה בוודאות בשבילכם!

אזל המלאי !!

 

על הסדנה

הסדנה מעשית מלאת פעילות, גילוי ומגע בבצק המלוות בארומות נעימות של שמרים ותוספות מיוחדות שלא הכרתם. במהלך הפעילות תחשפו לידע על סוגי קמחים שונים, שמרים, התפחה, מחמצות וכל התחומים השונים הנוגעים בלחם.

הסדנה כוללת פתיח קליל של לחמים ומטבלים, בקבוק יין לכל 4 משתתפים,  מים, סודה, פינת קפה/תה לאורך כל הסדנה.

מה בתפריט?

  • הפוגס הצרפתי הממולא
  • לחם סודה הרוסי עם קמח שיפון ודגנים
  • בייגלה אמריקאי
  • מחמצת אגוזים

לסיום חלה לכל משתתף.

לתשומת לבכם,
סוגי המנות יכולים להשתנות קלות בהתאם לכמות המשתתפים, מצאי בשוק, בהשראת השף ובקשות המשתתפים וכמובן מבלי לפגוע באיכות והחוויה.

תעודת כשרות 

מיקום ופרטים

יום רביעי, 21.02.2024 בין השעות 18:30-22:30
מועד אחרון לרישום 06.02.2024 או עד גמר המלאי

כתובת המקום: סקולינרי חיפה, קיבוץ יגור, מתחם חוצות יגור, (לחץ  “סקולינרי” באפליקציית הניווט)
חניה : חניה חינם במתחם המקום

משך הסדנה עד 4 שעות

מחירים (לאחר סבסוד)

מחיר חבר מועדון
מחיר לחבר מועדון: 130 ש”ח

נלווים- מוגבל עד 1 נלווה בוגר
מחיר נלווה: 190 ש”ח

הערות

  • יש להגיע עם נעליים סגורות.
  • במידה ויש משתתפים אלרגיים ואו בעלי רגישויות למוצרי הסדנה, יש להודיע על כך  3 ימי עסקים מראש.

המלאי מוגבל.
הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות. יש לקחת בחשבון אפשרות ביטול בגין הנחיות משרד הבריאות.
לתשומת ליבכם, הפעילות תתקיים לפי הנחיות פיקוד העורף.

ביטול ללא עלות יתקבל עד 14 ימים לפני מועד הפעילות. לאחר מועד זה ביטול בחיוב מלא.
לתשומת לבכם : הזכאות אינה ניתנת להעברה. מידי פעם תיערכנה בדיקות מדגמיות. במידה ויתגלה מקרה של העברת הזכאות, החברות של המהנדס/ת תושעה לזמן בלתי מוגבל.

 

לפרטים נוספים

רחל דואק
רכזת סניף חיפה והצפון
טלפון: 04-8553866
פקס: 04-5838269
e-n@eng.org.il