מועדון תרבות שחר מזמין ליהנות מסדנת בשרים אמריקאים!
על הסדנה
ארה”ב כידוע היא כור היתוך של עמים ותרבויות שונות וכך גם המטבח האמריקאי – מטבח אשר אימץ אלמנטים שונים מכל קהילת המהגרים – ועל כן , ובגלל ריבוי הגיוון שבו, קשה להגדירו. ישנן כמה מנות אופייניות במטבח האמריקאי. ג’ו, דונאטס, בראוניז, ניו יורק פיצה ועוגת גבינה ניו יורקית כמו כן ניתן למצוא מאכלים כמו פאי תפוחים כנפי עוף במגוון ציפויים ומטבלים.
הסדנה כוללת פתיח קליל של לחמים ומטבלים, מים, פינת קפה ובקבוק יין של יקב בנימינה.
אז מה נכין בסדנה?
- סלט קולסלא (כרוב במיונז)
- הום פרייז
- טבעות בצל
- המבורגר קלאסי
- המבורגר צמחוני-מותאם לכמות המשתתפים הצמחונים*
- לחמניות המבורגר
- נתח אונטריב
- פרגיות מטוגנות
- צ’ילי קון קרנה
- איולי שאלוט
- ריבת בצל
- בראוניז
מיקום ופרטים
יום חמישי 03.04.2025, בין השעות 18:30-21:30
מועד אחרון לרישום 20.03.2025 או עד גמר המלאי
כתובת: סקולינרי חיפה, קיבוץ יגור, מתחם חוצות יגור, (לחץ “סקולינרי” באפליקציית הניווט)
חנייה: חינם במתחם המקום
- משך הסדנה עד 3 שעות
מחירים (לאחר סבסוד)
מחיר חבר מועדון
מחיר לחבר מועדון: 140 ש”ח
מחיר נלווה מועדון – מוגבל עד 1 נלווה בוגר
מחיר נלווה: 190 ש”ח
הערות
- יש להגיע עם נעליים סגורות.
- יש להודיע על כך 3 ימי עסקים מראש.
- המלאי מוגבל.
- ביטול ללא עלות יתקבל עד 14 ימים לפני מועד הפעילות. לאחר מועד זה ביטול בחיוב מלא.
- עדיפות תינתן לחברים שטרם השתתפו בפעילות מסוג זה.
- הפעילות תתקיים בהתאם להנחיות משרד הבריאות. יש לקחת בחשבון אפשרות ביטול בגין הנחיות משרד הבריאות.
- הפעילות תתקיים לפי הנחיות פיקוד העורף.
הזכאות אינה ניתנת להעברה. מידי פעם תיערכנה בדיקות מדגמיות. במידה ויתגלה מקרה של העברת הזכאות, החברות של המהנדס/ת תושעה לזמן בלתי מוגבל.